Rezultatele Examenului de aptitudini, sesiunea septembrie 2020

Le urăm bun venit noilor experți contabili și contabili autorizați! Vă felicităm pe toți pentru rezultatele obținute și vă urăm mult succes în activitatea profesională!

Și pentru că apreciem eforturile depuse de toți candidații care au participat la examenul de aptitudini  organizat în iulie și septembrie 2020, venim în întâmpinarea celor care nu au reușit să promoveze examenul, oferindu-le încă o șansă prin organizarea unei sesiuni extraordinare a examenului în perioada 4-6 decembrie 2020.

De asemenea, pentru candidații care nu au promovat sesiunile organizate in iulie/septembrie 2020, taxa de participare este redusă la 550 de lei pentru categoria expert contabil și la 375 de lei pentru categoria contabil autorizat.

Totodată, candidații care au promovat o singură probă (respectiv au obținut nota 7 la o singură probă) în sesiunile din iulie/septembrie 2020 au posibilitatea de a susține doar proba nepromovată în sesiunea/sesiunile din iulie/septembrie, taxa de participare în acest caz fiind de 450 de lei pentru categoria expert contabil și 300 de lei pentru categoria contabil autorizat.

Taxa rămâne la valoarea inițială (175 euro pentru expert contabil, respectiv 125 euro pentru contabil autorizat) pentru ceilalți candidați care se vor înscrie la sesiunea extraordinară din septembrie 2020.

Mult succes!

Aptitudini

Leave your comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree