CURS “Noutăți fiscale 2021. Măsuri destinate mediului de afaceri. Tratamente fiscale în contextul COVID-19”

CECCAR Filiala Covasna în parteneriat cu CECCAR Filiala Bistrița - Năsăud, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Profesională Continuă pe anul 2021, organizează un curs de Fiscalitate în sistem online (pe platforma ZOOM.us), destinat exclusiv membrilor activi, după cum urmează:

 

Disciplina: FISCALITATE

Data: 27.01.2021 (miercuri), ora 16,00

Tema: “Noutăți fiscale 2021. Măsuri destinate mediului de afaceri. Tratamente fiscale în contextul COVID-19” (Impozitarea societăților comerciale; Impozitarea persoanelor fizice; TVA; Procedura fiscală; Prelungirea aplicării măsurilor destinate angajaților și angajatorilor și pentru 2021)

Durata: 10 ore CPD (5 ore de prezență fizică online)

Lector: ALDEA MIHAELA

Formularul de înscriere: https://forms.gle/7hu9UWJE8p3GNZ1R8

(Atenție! Locurile sunt limitate. La 200 de participanți formularul devine inactiv! După înscriere veți primi o notificare pe adresa de email comunicată în formularul de înscriere. Avem rugămintea că pe tot parcursul cursului, de la înscriere până la susținerea testului final să folosiți o singură adresă de email, preferat cel personal)

Termen de înscriere: 25 ianuarie 2020, ora 16,00

 

Vă rugăm să acordați atenție completării datelor din formularele de înscriere. Acestea vor sta la baza comunicării ulterioare a informațiilor necesare participării în cadrul cursurilor.

Link-ul pentru accesul pe platforma ZOOM.us, în vederea participării la curs, se va transmite automat în ziua organizării cursului respectiv (până la ora 15.00), pe adresa de email comunicată în formularul de înscriere.

 

Vă așteptăm cu drag,

CECCAR

1 Curs Fiscalitate

Leave your comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree